Rudolph the Reindeer

FAQ

Vragen over onze pluche knuffeldieren. 

De leden van onze pluche speelgoedfamilies verschillen van elkaar. U vindt alle verschillende afmetingen in de productbeschrijving.

Het is essentieel om te vermelden dat de buitenste laag van deze knuffeldieren uit 100% biologisch katoen bestaat. Deze materiaalkeuze is niet alleen zacht voor de huid, maar ook gezonder voor kinderen. Naast de buitenlaag is ook de binnenkant gemaakt van 100% natuurlijk katoen, waardoor dit speelgoed erg zacht en knuffelbaar is.

Maar dat is nog niet alles! Dit schattige speelgoed zit ook in een verpakking die 100% biologisch afbreekbaar is, waardoor het niet alleen leuk is om mee te spelen, maar ook milieuvriendelijk. The Control Union Company heeft er zelfs voor gezorgd dat het aandeel biologisch katoen in verhouding tot het totale gewicht van het speelgoed zorgvuldig is berekend.

Ondanks al deze indrukwekkende eigenschappen is het gebruik van biologisch katoen aan de buitenkant het belangrijkste aspect. Deze materiaalkeuze maakt dit speelgoed niet alleen zacht en lief, maar ook een duurzame en gezonde keuze voor de kleintjes. Wacht niet langer en koop vandaag nog een van deze kindvriendelijke knuffels - je zult niet teleurgesteld zijn!

De vulling van de pluche knuffeldieren bestaat uit 100% natuurkatoen. Op het hanglabel staat het gewicht en de vulling vermeld.

Verwijder het label en de verpakking voordat je het speelgoed aan je kind geeft. Wij raden ook aan de instructies op het etiket en het hangetiket te lezen.

Je kan de pluche knuffeldieren in de wasmachine stoppen op een temperatuur van 30 graden. Voor een optimale verzorging en om de beste vorm van het speelgoed te behouden, is het echter aan te raden om deze artikelen met de hand te wassen. Door de tijd te nemen om het speelgoed voorzichtig met de hand schoon te maken, blijft het zo lang mogelijk in topconditie. Geloof ons, je kindjes zullen je dankbaar zijn!

Onze pluche knuffeldieren zijn gemaakt van de meest duurzame materialen. Dat betekent echter niet dat ze onverwoestbaar zijn. Net als jij en ik, kunnen ze zich een beetje bezeren tijdens speelavonturen. Om je pluche knuffeldier te helpen, moet je voorzichtig te werk gaan. Voor het beste resultaat raden we aan om handmatig en met een fijne naald en draad te naaien. Bij voorkeur in de kleur van de vacht van het pluche zelf, voor het meest naadloze resultaat. 

 

Geen grote naaister? Geen zorgen! Je kunt altijd een broertjes en zusjes van de pluche knuffel bestellen voor een naadloze vervanging. 

Het lijkt erop dat je pluche knuffeldier wat meer gezelschap nodig heeft. Heb je eraan gedacht om een kleine vriend te bestellen?

Als dit speelgoed om welke reden dan ook niet aan de verwachtingen voldoet, kan je het op eigen kosten omruilen of terugsturen voor verzending. Als het speelgoed echter een defect heeft, kan je het gratis ruilen of terugsturen, aangezien de verzendkosten worden gedekt.

In beide gevallen is het belangrijk dat het hangetiket en het etiket op het speelgoed niet worden verwijderd. Dit zorgt voor een vlotte en probleemloze retour- of omruilprocedure.

We willen dat je volledig tevreden bent met je aankoop, en we zullen er alles aan doen om dat te garanderen. 

Het aandeel biologische materialen in ons speelgoed wordt berekend op basis van het totale gewicht van de gebruikte materialen. Bijvoorbeeld, als een stuk speelgoed is gemaakt van 50 gram biologisch katoen en 50 gram niet-biologisch katoen, is het aandeel biologische materialen in het speelgoed 50%. We nemen het gewicht van de biologische materialen en delen dat door het totale gewicht van alle gebruikte materialen om het percentage biologische materialen te krijgen.

Wij betrekken onze biologische materialen van betrouwbare leveranciers die de biologische status van de materialen kunnen verifiëren. We nemen ook maatregelen om ervoor te zorgen dat de materialen zijn geteeld en verwerkt volgens de biologische normen, waaronder het gebruik van biologische zaden, natuurlijke meststoffen en minimale verwerking.

0
    0
    Uw mandje
    Je winkelwagentje is leegTerug naar Shop