Buddy the Bear

Waar het
allemaal begon.

Felix Europe begon met een droom. Een visie over een betere toekomst voor onze kinderen. En dat omvat twee belangrijke sleutelelementen: duurzaamheid en geluk.

En hoe kun je beter voor geluk zorgen dan met de schattigste pluchen speelgoedvriendjes gemaakt van duurzame materialen? 

We willen dat alle kinderen kunnen genieten van hun kindertijd en hun toekomst. Daarom ontwikkelden we Cute pluche speelgoed. Bedoeld om samen met je kleintje te groeien.

We zetten hun veiligheid op de eerste plaats en kiezen de materialen van de hoogste kwaliteit die tegen een stootje kunnen. En die natuurlijk ook bijzonder fijn zijn om mee te spelen.

Onze Cute pluche knuffeldieren zijn er voor alle kleine gelukjes, donkere nachten, lange autoritten en tuinavonturen. Kortom, voor alle herinneringen! Ze zullen er steeds magnifiek blijven uitzien, ongeacht het avontuur.

"Kindervriendelijk om samen met je kleintje te groeien!"

1996

Felix Europe is opgericht door Tom. Hij had de ambitie om pluche speelgoed van hoge kwaliteit en met een mooie vormgeving te delen met de wereld. Daar koppelt hij dan ook nog eens een onberispelijke service aan. 

...

Felix begon als een heel klein bedrijfje in Weihai, China. Met de droom om ooit groot te worden, richtte Tom zijn eigen fabriek op en leidde hij zijn eigen werknemers op.

...

Later zette Tom het internationale managementstandaardsysteem van het bedrijf op. Hij stelde ook een goed ontwerpteam samen om de knuffels vorm te geven. Samen groeiden ze als bedrijf en kregen ze steeds meer belangrijke overzeese klanten. 

1998

Het duurde niet lang of de pluchen speelgoedjes van Felix Europe vonden hun weg naar België en kort daarna volgde heel Europa.

2014

De hoofdzetel van het bedrijf verhuisde naar België, dicht bij de Belgische luchthaven Zaventem.

2018

Omdat we geloven in een betere toekomst voor onze kleintjes, besloot Felix Europe te investeren in milieuvriendelijk speelgoed. We gingen op onderzoek naar het maken en produceren van biologische materialen en na een paar jaar hadden we genoeg kennis verzameld om de allereerste productie van ons eigen biologische speelgoed te starten. Een moeilijk traject, maar het loonde de moeite. We bieden nu 100% biologisch speelgoed aan dat alle officiële certificaten van de Control Union heeft. Veilig, duurzaam en groen. Allemaal voor onze toekomstige generaties!

2022 …

We willen ons biologische verhaal wereldwijd brengen en hebben onze website en allereerste webshop gelanceerd! In de toekomst willen we ons nog meer richten op ecologisch, groen speelgoed met nul plastic en biologische verpakkingen, zoals biologisch afbreekbare zakjes. Zo wordt ons hele merk zero plastic, zero waste, veilig, groen en duurzaam.

Kindje gelukkig,
planeet gelukkig. 

Met Cute by Felix hebben we een oplossing gecreëerd voor gelukkige kinderen en een gelukkige planeet. Ons pluche speelgoed is 100% duurzaam geproduceerd. Gemaakt van biologisch katoen, geteeld en geoogst door onze gecertificeerde partnerboeren. 

Dat betekent dat ons pluche speelgoed wordt geleverd met een stamboom. Een heleboel papierwerk dat je ervan verzekert dat het pluche 100% duurzaam is gemaakt.

  • Ze hebben de GOTS-goedkeuring, wat betekent dat ze voldoen aan alle eisen voor biologisch textiel.
  • Het OCS-certificaat, wat betekent dat ze 95 tot 100% organisch materiaal bevatten.
  • En last but not least, het Cute pluche speelgoed voldoet aan de EN71(1,2,3) normen, waardoor een hoge veiligheidsstandaard voor je kind verzekerd is!
Frank the Frog

Waar wij om geven

Wij geven om jouw kleintje, om hun geluk en om hun toekomst. Daarom is ons pluche speelgoed 100% duurzaam gemaakt van kwalitatieve biologische materialen met de hoogste veiligheidsstandaard. 

Wij beschermen

Onze Cute pluche knuffeldieren zijn vrienden voor het leven. Er om voor te zorgen, lief te hebben en vast te houden, maar ook om te beschermen. Tegen monsters van de enge, donkere nacht, en tegen pijn overdag.

Wij creëren

Met ons pluchen speelgoed helpen wij u gelukkige momenten te creëren met uw kleintjes die een leven lang duren. Het speciale ontwerp, de duurzame materialen en de liefde die wij erin stoppen, dragen allemaal bij tot de creatie van de ideale familievriendjes.

Wij verbinden

Familie is het belangrijkste in de hele wereld. Onze schattige pluche speeltjes zijn gemaakt om in uw familie te passen. 

Gemaakt met liefde en zorg, van onze families naar de jouwe.

Wij verkennen

We verkennen alle uithoeken van de wereld. We nemen je kleintje mee op een fantastisch en leerzaam avontuur over de hele wereld, gewoon in het comfort van hun eigen huis.

Zoete dromen.

Zoete dromen gegarandeerd met de Cute pluche knuffeldieren. Je kleintje zal veilig en gezond slapen in het gezelschap van hun nieuwe zachte vriendjes. En jij ook! 

De zachte stof van ons pluche speelgoed is zorgvuldig geselecteerd op zijn natuurlijke eigenschappen. Het biologische katoen is hypoallergeen en daarom beter voor de huid en de gezondheid van uw kleintjes.

0
    0
    Uw mandje
    Je winkelwagentje is leegTerug naar Shop